Samenwerking

Om lekker, gezond en zo duurzaam mogelijk te koken heb je goede, eerlijke ingrediënten nodig. En fijne materialen om mee te werken. Bij de recepten en in de blogs vertel ik soms over producten die ik zelf gebruik. Ik heb eigenlijk voor ieder product wel een andere, favoriete winkel.

Affiliate links

Ik werk niet met alle partijen waar ik ‘fan’ van ben ook zakelijk samen. Bij sommige bestel ik alleen privé. Ik prijs wel alle producten aan waar ik fan van ben (samenwerking of niet) en ik sta ook achter alle producten die ik aanprijs.

Betaalde samenwerking heb ik via affiliate links. Dat zijn links naar een webwinkel. Als jij iets besteld via zo’n link krijg ik een klein percentage daarvan. Voor jou verandert er niets. Je betaalt niets meer en je hebt gewoon nog recht op eventuele kortingen. Maar je helpt mij wel om op deze manier mijn website in de lucht te houden. Dankjewel daarvoor!

Op de website staan affiliate links naar:

  • Grutto
  • Lowcarbcenter
  • Puur Mieke (nieuwe klanten: kortingscode Eetlekkerander5)
  • Bol.com
  • HEMA
  • Funky Fat Choc (kortingscode Eetlekkerander10)

Daarnaast werk ik samen met Vlees van Ons. Bestel jij als nieuwe klant met de code Eetlekkerander10, dan krijg jij 10% korting en ik ook.

Dat zijn dus best veel samenwerkingen. En daar kies ik bewust voor. Ik kan daardoor bij iedere aanbieder aanprijzen waar zij goed in zijn. Dat zijn allemaal geen grote bedragen. Dit jaar hoop ik voor het eerst uit de kosten te komen voor hosting en software abonnementen. De uren die ik erin stop zijn onbetaald, het is gewoon een leuke hobby.

Ik noem ook vaak de vissaus van Red Boat, de glutenvrije tamari van Kikkoman, de stevia druppels van MOOS of de producten van Pit&Pit en Souq. Maar daar werk ik dus niet mee samen.

Puur Mieke

Bij Puur Mieke kun je terecht voor duurzame en gezonde producten. Echt een plek waar je geregeld kunt bestellen om je voorraadkast aan te vullen. Een aanrader als je paleo eet. Grasgevoerde gelatinepoeder, kokosamino’s, PFAS vrij bak papier, meel van groene bakbananen en nog veel meer.

Lowcarbcenter

Lowcarbcenter (ook bekend van Lowcarbchef.nl) is dé plek om te bestellen als je koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt eet. Hier kun je terecht voor je keel, wraps en crackers. Maar ze hebben ook tahin of kokosmeel dat het laagst is koolhydraten.

Vlees van ons

Omdat ik graag goed vlees eet was de eerste samenwerking die ik heb gezocht gericht op grasgevoerd vlees. Op een regenachtige zondag heb ik een mailtje verstuurd aan Vlees van Ons. Ervan uitgaande dat ik wellicht niets zou horen. Ik wist ook nog helemaal niet hoe zoiets werkte. Maar meteen de volgende dag had ik contact met Robert Krijger op de mail, Whatsapp én telefonisch. Ik was meteen verliefd op zijn filosofie en het bedrijf.

Hun grasgevoerde koeien mogen vrij grazen in natuurgebieden. Met niet alleen gras maar met een grote diversiteit aan planten. Dat maakt het vlees heel gezond. Ze hebben ook kip. Maar dan échte scharrelkip die ook nog af een toe wormpje of een insect eet. En vlees van varkens die nog lekker in de modder hebben mogen wroeten. Lees waarom grasgevoerd vlees zo gezond is.

Grasgevoerd vlees, dat is al geweldig. Maar ze hebben ook nog eens grasgevoerde én A2 zuivel. Ik kan er echt alleen maar heel blij van worden. Want het betekent dat ik zelf ook weer keus heb in zuivel. Want A2 zuivel kan ik inmiddels weer eten. Ik ga dus lekkere recepten verzinnen met vlees én zuivel. Mijn recepten komen ook op hun website te staan.

En… Deze samenwerking levert jou ook wat op. Want ik mag 10% korting weggeven op je eerste bestelling. Misschien geeft dat net dat kleine zetje dat je nodig had om het eens te proberen? Je kunt gewoon bij Vlees van ons je bestelling opgeven. De korting krijg je met de kortingscode Eetlekkeranders10.

Grutto

Waar ik ook heel blij mee ben is dat ik mag samenwerken met Grutto. De links naar de site van Grutto zijn affiliate links. Je kent Grutto misschien als ‘Koop een koe’. En ze hebben inderdaad ook biologisch en grasgevoerd rund, varken en kip.

Maar Grutto heeft vooral een uniek aanbod wild gevangen vis. Bij al mijn recepten heb ik altijd al wild gevangen vis aanbevolen. Kweekvis bevat niet alleen antibiotica maar bevat ook een zeer ongunstige verhouding tussen omega 3 en omega 6. Alleen wilde vis bevat de omega 3 die we zo hard nodig: EPA en DHA. Lees meer over goede vetten en wild gevangen vis. Wild gevangen vis in Nederland is bijvoorbeeld makreel en haring. En zalm, denken veel mensen. Maar nee, helaas niet! Alle zal die je in het versschap van de supermarkt koopt is kweekvis!

Een gevaar bij wild gevangen vis is overbevissing, bijvangst en bodemschade door sleepnetten.
Bij Grutto.com kun je er zeker van zijn dat je op een verantwoorde manier gevangen wilde vis koopt. De zalm is de mooie rode Sockeye die in Alaska met een beperkt aantal met kleine bootjes uitgezette netten gevangen wordt. De kabeljauw van Grutto wordt in de zomermaanden lijngevangen en in de winter met netten die de grond niet raken.

Funky Fat Choc

Funky Fat Choc is ketogene en vegan chocola. Dus zonder suiker en zonder melk. Ideaal dus voor een koolhydraatarme leeftstijl. Geen intensieve samenwerking maar ik mag wel een lekkere korting geven. Je bestelt gewoon de chocola die je zou willen hebben, vult de kortingscode Eetlekkeranders10 in en je krijgt zomaar 10% korting op je bestelling! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor alleen witte chocola of een box met verschillende smaken zoals puur, hazelnoot, koffie en kokosoot.

Bol.com affiliate

Ik heb ook een betaalde samenwerking met Bol.com. Zij hebben zo ontzettend veel keus dat ik voor specialistisch kookgerei eigenlijk altijd bij hen uitkom. Bij sommige apparaten of keukengerei plaats ik een affiliate link. Ik doe dat alleen als ik het zelf gebruik en er ook echt blij mee ben. Je kunt met die link een kijkje nemen op de site van Bol.com. Alleen als jij vervolgens tot koop overgaat krijg ik daar een klein percentage van. Jij merkt hier overigens niets van. Je kunt zelf nog van alle kortingen en voordeeltjes gebruik maken die je anders ook bij Bol.com zou krijgen.

HEMA

Bij HEMA koop ik handige dingen als een mini springvorm en ijsvormpjes. Daar heb ik een aantal affiliatelinks naar geplaatst. Ik krijg alleen een vergoeding als je online iets bestelt. Maar voel je niet bezwaard om het gewoon in de winkel te gaan kopen!

Reclame

De reclame blokken die je op de website ziet worden gegeneerd via Google adds.