Recepten zoeken

Uitgebreid zoeken in alle recepten van ‘Eet lekker anders’. Hulp nodig? Onder het filter staat de uitleg.

Gang
Dieet
Wereldkeuken
Trefwoord
MET
Auteur
VRIJ VAN
VRIJ VAN
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

Hulp nodig bij het zoeken?

1. De zoekfilters

In de zoekfilters hierboven kun je zelf zoeken op ondermeer dieet en ‘vrij van’ of ‘met’ bepaalde ingrediënten. Binnen de vensters kan je ieder trefwoord aanklikken dat je wilt. Je kunt ook zelf een woord typen, bv amandelmeel of extra vierge olijfolie. Je krijgt dan alle mogelijkheden te zien waaruit je kunt kiezen.

Tussen de filters onderling krijg je een zoek resultaat dat aan alles voldoet (‘en’ ‘en’). Dus zoek je op ontbijt en koolhydraatarm? Dan krijg je alleen de koolhydraatarme ontbijtjes.

Binnen één filter krijg je ook een resultaat dat aan één van de vragen voldoet (‘of’ ‘of’). Zoek je op ontbijt, toetjes en koolhydraatarm? Dan krijg je dus niet alleen alle ontbijtjes die koolhydraatarm maar ook alle toetjes die koolhydraatarm zijn.

2. Het menu

In het menu kan je zoeken per ‘gang’, ‘dieet’, ‘wereldkeuken’ of in de ‘specials’. Hier vind je selecties die ik al voor je heb aangebracht. Per onderwerp dat mij een handige indeling lijkt. Het menu vind je op je PC of tablet bovenaan: alle knoppen hebben een uitklapvenster met een driehoekje naar beneden (v). Op je mobiel vind je dit onder de knop ‘MENU’.

Rechts bovenin vind je de linkjes naar mijn Facebook, Instagram en Pinterest pagina’s. Daar komen alle nieuwe recepten langs, met een link naar de betreffende receptpagina.

3. Het vergrootglas

Tot slot kun je met het icoontje in de vorm van een vergrootglas zoeken op trefwoorden op de hele site. Je vindt het vergrootglas in het menu midden op de pagina rechts.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *