Oosterse omelet met paksoi en shiitake
Een snel en gezonde omelet van paksoi en shiitake met knoflook, rode peper en wat gember, laos en citroengras. Koolhydraatarm en paleo.

Oosterse omelet met shiitake en paksoi
Snelle en gezonde oosterse omelet met shiitake en paksoi. Lekker met wat rode peper, knoflook, gember, laos en citroengras erbij.
Benodigdheden
- koekenpan, spatel, kom, garde, mesje
Ingrediënten
- 4 ei
- 100 gr shiitake
- 1 blad paksoi
- 1 rode peper (Chili of Spaanse)
- 2 teentjes knoflook
- ½ tl laos vers of gedroogd
- ½ tl gember vers of gedroogd
- ½ tl citroengras gedroogd
- milde olijfolie
Bereiding
- Pers de knoflook. Snij de shiitake in plakjes. Snij de rode peper. Bak ze samen in de olie.
- Kluts de eieren met de kruiden. Verse kruiden even raspen. Snij de paksoi in reepjes/stukjes en voeg toe.
- Zet op half hoog vuur tot al het ei gestold is.
Standaard berekend voor 1 portie, tenzij anders vermeld in notities.
Standaard berekend voor suikervrije variant. Erythritol in plaats van ahornsiroop, honing en kokosbloesemsuiker (indien van toepassing en tenzij anders vermeld bij notities).
Delen op Facebook Pin recept Vragen?
