We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen we gegevens zoals bladeren gedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of je toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.
De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
2 reacties
Anita Terwindt
Ik zag recepten met ei, maar het wit van ei is helaas geen optie met een histamine intolerantie. Bieten ook niet.
Misschien fijn om die recepten weg te halen voor mensen die zoeken op histamine arme recepten?
Marjolein
Hoi Anita, dank voor je feedback. Altijd heel fijn als er even iemand meekijkt ♥️
Als het goed is staat bij alle recepten in de categorie ‘laag histamine’ een variant met aanpassingen op het basisrecept. Als ik voor eiwit in een recept een fout heb gemaakt hoor ik heel graag welke. Dan pas ik het meteen aan.
Ook als dit niet duidelijk uitgelegd wordt. Soms heb ik iets in mijn hoofd maar is het lastig om dingen overzichtelijk op het scherm te krijgen.
Rode biet is helaas zo’n ingrediënt waar discussie over is. In de SIGHI lijst en Mastcell360 staan ze op 0 en low. En die neem ik als basis.