Koolhydraatarme hoofdgerechten (kha)

Overzicht van alle recepten voor koolhydraatarme hoofgerechten voor het avondeten: vlees (en kip), vis (en garnalen) en vegetarisch. Ingedeeld per wereldkeuken. Kijk hier voor koolhydraatarme bijgerechten.

Kha = ingrediënten <5gr khd per 100 gram.
Eén of meer >5g khd? Dan is het khb.

Europa: vlees & kip

Alle koolhydraatarme hoofdgerechten met vlees en kip. Met smaken uit Europa: van Engeland tot de Mediterranee en Oekraïne en alles daartussen.

Geen resultaat voor deze zoekopdracht

Europa: vis & garnalen

Alle koolhydraatarme hoofdgerechten met vis en garnalen. Met smaken uit Europa: van Engeland tot de Mediterranee en Oekraïne en alles daartussen.

Geen resultaat voor deze zoekopdracht

Europa: vega & kaas

Alle koolhydraatarme vegetarische hoofdgerechten. Met smaken uit Europa: van Engeland tot de Mediterranee en Oekraïne en alles daartussen.

Let op: de recepten met kazen Feta, Pecorino en Roquefort zijn wel zonder vlees maar niet vegetarisch. Deze kazen bevatten dierlijk stremsel. Ik eet zelf juist deze kazen omdat ze zonder koemelk zijn en lactosevrij te verkrijgen.

Geen resultaat voor deze zoekopdracht

Azië: vlees & kip

Alle koolhydraatarme hoofdgerechten met vlees en kip. Met smaken uit het Verre Oosten en Zuidoost Azië. Van China en Japan tot Indonesië en Thailand. En alles daartussen.

Geen resultaat voor deze zoekopdracht

Azië: vis & garnalen

Alle koolhydraatarme hoofdgerechten met vis en garnalen. Met smaken uit het Verre Oosten en Zuidoost Azië. Van China en Japan tot Indonesië en Thailand. En alles daartussen.

Geen resultaat voor deze zoekopdracht

Azë: vega

Alle koolhydraatarme vegetarische hoofdgerechten. Met smaken uit het Verre Oosten en Zuidoost Azië. Van China en Japan tot Indonesië en Thailand. En alles daartussen.

Midden-Oosten: vlees & kip

Alle koolhydraatarme hoofdgerechten met vlees. Met de smaken van het Midden-Oosten en iets breder. Van Noord-Afrika tot India en Turkije en alles daar tussen.

Midden-Oosten: vis & garnalen

Alle koolhydraatarme hoofdgerechten met vis. Met de smaken van het Midden-Oosten en iets breder. Van Noord-Afrika tot India en Turkije en alles daar tussen.

Geen resultaat voor deze zoekopdracht

Midden-Oosten: vega & kaas

Alle koolhydraatarme vegetarische hoofdgerechten. Met de smaken van het Midden-Oosten en iets breder. Van Noord-Afrika tot India en Turkije en alles daar tussen.