Gezocht: collega’s!

Gast bloggers en recepten verzinners

Ik ben op zoek naar collega’s! Zowel naar gast bloggers als naar recepten verzinners.

I have a dream

Mijn droom? Een platform vol inspiratie voor iedereen die anders wil of moet eten. Met recepten en tips voor alle mogelijke intoleranties en speciale diëten. Waar we anderen én elkaar kunnen inspireren en steunen.

Mijn eigen zoektocht was soms chaotisch. Ik heb van alles geprobeerd. Uiteindelijk heb ik mijn eigen weg wel gevonden. Nu ik me steeds meer focus op mijn eigen manier van eten merk ik dat ik minder inspiratie heb om recepten te verzinnen voor andere intoleranties en diëten. Terwijl ik merk dat daar wel behoefte aan is.

Als blogger voel ik me soms ook best alleen. Ik zou graag wat meer samenwerken. Daarom start ik een proef. Ik ga op zoek naar ‘collega’s’.

 • Maak jij fantastische recepten die je wel wilt delen, maar heb je geen idee hoe of waar?
 • Heb je kennis en hou je van schrijven, maar weet je niet waar je je blogs kunt publiceren?
 • Heb je al een insta account, maar zou je ook via Google gevonden willen worden?
 • Heb je al een eigen blog en ben je op zoek naar meer zichtbaarheid?

Het maakt niet uit hoe professioneel je bent. Als jouw recepten aansluiten bij mijn platform dan komen we vast samen op ideeën waar we allebei van kunnen groeien. Ben je beginnend? Dan kan ik je tips geven over ingrediënten, hoe je foto’s maakt en hoe je instructies maakt.

Ben je professioneel? Dan kijken we hoe jouw verdienmodel ingepast kan worden in mijn platform. Heb je bijvoorbeeld een eigen praktijk, verkoop je een eigen product? Dan kun je bij op een mooie manier reclame maken: met inhoud, op basis van jouw kennis.

Wat zoek ik in jou?
 1. Je maakt zelf recepten, of
 2. Je schrijft over een bepaald onderwerp, of
 3. Zelf ideeën? Vertel het me!

Je maakt zelf recepten:

 • met pure ingrediënten, glutenvrij en zonder witte suiker (harde voorwaarde)
 • met je eigen beschrijving, minimaal 1 goede foto en eventueel achtergrondinformatie
 • als dat specifiek gericht is op 1 dieet zou dat helemaal geweldig zijn, bijvoorbeeld AIP of laag histamine
 • als een recept past binnen een lowcarb of paleodieet is dat een pré, maar geen noodzakelijke voorwaarde

Je schrijft over een bepaald onderwerp:

 • dat kan een dieet zijn, een voedingsmiddel, een onderzoek, een test
 • dat kan praktisch zijn (how to) of juist heel theoretisch
 • het moet een link hebben met ‘gezonde voeding’, dat is vrij breed want ik vind niet dat er maar één goede manier van eten is, maar fabrieksvoedsel of bio-industrie vallen daar in ieder geval niet onder
Wat heb ik te bieden?
 1. Ik heb een goede, stabiele website.
  • De website bestaat nog geen jaar, maar mijn SEO is groeiende (DA 10, DR 15)
  • De structuur garandeert dat jouw recepten of blogs goed gevonden kunnen worden. Met de zoekmachine, met de menu’s of met de zoekfilters. Dat kan via ingrediënten, trefwoorden of via je eigen naam.
 2. Ik ben actief in diverse faceboekgroepen waar ik inhoudelijke tips geef maar ook leuke recepten of goede blogs kan delen. Niet alleen onder de naam ‘Eet lekker anders’ maar ook links naar jouw blog.
 3. Ik heb een groeiende Fb pagina waar ik jouw recepten en blogs kan promoten. Dat kan ik ook doen op Pinterest en Instagram, maar daar ben ik zelf nog erg klein.
 4. Ik ben flexibel en snap dat er ook wat voor jou te halen moet zijn. Geef aan wat voor jou belangrijk is zodat ik daar iets mee kan doen.
  • Je mag in ieder geval bij je recept of gastblog altijd een links plaatsen naar je eigen insta of blog.
  • Affiliatelinks, kortingscodes of een ander verdienmodel zijn bespreekbaar, al wil ik er wel voor waken dat ze niet conflicteren met mijn ideeën over gezonde voeding (in ieder geval geen supplementen) of met mijn eigen verdienmodel (bijvoorbeeld concurrenten van mijn eigen samenwerkingen).
Voorbeelden

Ik ben al voorzichtig begonnen met een klein aantal gastbloggers.

Marianne had een eigen blog met recepten. Maar zij sloeg een andere richting in en is nu actief als ‘De Rollende Redenaar’. Haar recepten staan voor een deel op ‘Eet lekker anders’. Ze zijn op dezelfde manier zichtbaar als mijn recepten en vindbaar onder de auteursnaam Marianne. Voor de meeste recepten en gastbloggers zal ik streven naar deze manier van publiceren.

Christel van Crunchy Granola maakt de meest waanzinnige granola’s. Ik kan ze zelf niet beter verzinnen. Ik heb haar daarom gevraagd of ik een deel van haar recepten mocht laten zien op ‘Eet lekker anders’. Voor de bereidingswijze verwijs ik naar haar website. Deze manier van publiceren zal minder vaak voorkomen. Het streven is dat de meeste recepten gewoon op ‘Eet lekkers anders’ staan.

Interesse?

Gaat er wat bij je borrelen en zie je mogelijkheden om samen te werken? Neem dan contact met me op. Dat kan via het facebook of instagram account van ‘Eet lekker anders’. Of je kunt onderstaand formulier inzenden.

Geef in ieder geval aan wie je bent en op welk onderwerp wij elkaar kunnen vinden. Geef ook aan of je online vindbaar bent en waar.

[contact-form-7 id=”ff3bcef” title=”Interesse”]