Druiven ijsjes
Grappige en makkelijk te maken ijsjes van hele druiven op een satéprikker. Verassend verkoelend en lekker. Ook leuk als ‘ijsblokjes’ in een glas kokos- of fruitwater.
Meteen uit de vriezer eten?
Als je een druif meteen uit de vriezer door midden bijt is het behoorlijk koud: brain freeze! Ik vind het zelf lekker ze even in mijn te laten smelten en dan te kauwen. Doe je ze in een glas? Laat ze dan niet helemaal ontdooien. ,e worden dan erg snel bruin.
Dieet en ‘vrij van’
Glutenvrij, zuivelvrij, koolhydraatbeperkt, paleo, AIP en vegan.
Druiven ijsjes
Benodigdheden
- 4 satéprikkers
- vriezer
- keukenpapier
- lang bord of cakeblik
Ingrediënten
- 20 druiven
Bereiding
- Was de druiven en schuif op iedere prikker 5 druiven. Dep droog.
- Leg ze in de vriezer op een bord of (glazen) cakeblik. Liefst met wat bakpapier ertussen zodat ze niet aan elkaar kleven.
KORTINGSCODES
Puur Mieke: Eetlekkeranders5 (nw klanten 5%)
Voedingswaarde
Standaard berekend voor 1 portie, tenzij anders vermeld in notities.
Standaard berekend voor suikervrije variant. Erythritol in plaats van ahornsiroop, honing en kokosbloesemsuiker (indien van toepassing en tenzij anders vermeld bij notities).
Heb je dit recept gemaakt of heb je vragen? Laat een reactie achter!